Care pot fi cauzele scurt de somn și de oboseală?

Care pot fi cauzele scurt de somn și de oboseală?

Acest lucru se întâmplă, uneori, fiecare dintre noi, că în noaptea nevyspal. Și dacă există un motiv de sărbătoare sau de strigătul copilului, desigur, uneori, în dimineața rozespale crezi în baie peste faptul ca aceste câteva ore înainte de a o face. Avem pentru tine mai multe de dovedit sfaturi care vă vor ajuta în această zi trebuie să supraviețuiască.

De unde vine oboseala?

Uneori poate o astfel de probdělá noapte începe destul de inocent, atunci când nevoia de ați decis pentru a vedea unele piese de serie. Dacă nu se De unde vine obosealapoate desprinde de o nouă carte, și brusc observați că zorile. Bezesná noapte va duce la faptul că în dimineața și, cel mai probabil, tot a doua zi te vei simti in pielea lor.

Puțini, însă, își poate permite să rămână toată dimineața în pat și, pentru a prinde din urmă, că în noapte, la venirea mea, să lovesc. Cu toate acestea, puteți încerca următoarele sfaturi despre cum efectele o noapte de nesomn pentru a lupta.

Rezista tentatiei de a obține chiar și un pic de pui de somn.

Sunet de alarmă, pentru o oră sau două de somn încă nepříjemnější și mai șocant decât de obicei. Prima reacție instinctivă de a merge la culcare zamlženého creierului-ceas desteptator zamáčknout și dormi mai departe. Chiar dacă a fost doar câteva minute în plus.

Cu toate acestea, aceasta este doar oddalujete în mod inevitabil. Aceste câteva minute de somn va ajuta pe termen lung nu ajută, dimpotrivă, va fi chiar mai malátní și obosit. Aș prefera acum să se ridice și să facă următorul pas.

Vpusťte soarele și aerul interior

Puneți perdele și doufejte, că pe strada însorită. Că, din păcate, poate funcționa doar în timpul lunilor calde, atunci când dimineața este încă întuneric. Când vystavíte soarelui, organismul nu mai produce melatonina (un hormon asociat cu ospalostí) și primește un semnal că este timpul să te trezești.

Dacă afară este încă întuneric, Vpusťte soarele și aerul interiordeschide-deși ar fi de dialog, pentru a discuta un pic de aer proaspăt.

Osprchujte cu apă rece

Desigur, acest lucru nu este plăcut gândul, sufletul și dimineața, și înainte de faptul că, în timpul iernii, cu apă rece. Vestea bună este că apa poate fi destul de gheață.

Truc, într-adevăr, constă în alternarea sufletul mai rece și apă caldă. După normală duș cu apă caldă, rotiți robinetul de apă rece și țineți-l apăsat timp de cel puțin 30 de secunde. Apoi, reveniți la rândul său, în termen de 30 de secunde, pentru un duș fierbinte și închideți din nou cu apă rece. Această metodă crește fluxul de sânge și bine te trezesti.

Dacă acest lucru în mod regulat, dimineața te antrenezi sau nu, ar trebui să ia în considerare avantajele rapid un antrenament de dimineata, mai ales în zilele în care o mulțime de nenaspali. Exercițiu facilitează circulația sângelui și îmbunătățește circulația sanguină, îmbunătățește atenția.

Rapid jogging dimineata-sau, cel puțin, de mers pe jos în ritm rapid în aer liber, înainte de a merge la locul de muncă, cu siguranță, va beneficia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *